Belgische Aanbieding website Outspot.be neemt GoShareThis over

Op 10 oktober 2012 maakte Outspot.be, de eerste aanbieder van online groepsaankopen in België, bekend dat het concurrent Promocity (op 2 na grootste speler in Belgie) en het Nederlandse GoShareThis heeft overgenomen. Het bedrijf groeit daardoor van 1,1 miljoen tot ongeveer 1,6 miljoen abonnees en  wordt bijna net zo groot als Groupon.be.

Door de overname van GoShareThis, het vroegere Living Social Nederland, heeft Outspot.be nu ook in Nederland voet aan de grond.

Toen Living Social besloot de Nederlandse markt te verlaten besloten enkele oud werknemers van Living Social om een doorstart te maken onder GoShareThis. GoshareThis kwam echter nooit goed van de grond en liet een spoor van boze en gedupeerde kanten achter aangezien zij nooit vouchers ontvingen en/of deze niet konden verzilveren.

Bij Allthedeals.nl zijn we benieuwd naar hoe Outspot zich nu gaat profileren op de drukke Nederlandse dagaanbieding markt, als ze dit doen onder de naam GoShareThis dan hebben ze nog wel wat reputatie schade goed te maken.

 

 

AlltheDeals.nl

About The Author