Groupon populair onder sterrenrestaurants

Kortingen – Groupon is populair onder sterrenrestaurants. Inmiddels bidet één op de vijfsterrenrestaurants hun diensten aan via de kortingssite. De meest gehoorde motivatie is het aanborenvan een nieuwe klantenkring.

Dit meldt Groupon. Nederland kent 81 restaurants in het bezit van één Michelinster. Van deze restaurantshebben er inmiddels 15 hun diensten aangeboden via Groupon. Ze willen hiermee mensen die nog niettot de vaste bezoekers behoren, kennis laten maken met koken en eten op sterniveau, tegen eenintroductieprijs. Onder deze 15 restaurants vinden we namen als de Karpendonkse Hoeve, De Saffraan, Hermitage, Bretelli en ’t Schulten Hues.

Ook restaurant Mijn Keuken in Wouw werkt samen met Groupon. Zij bieden komende periode voor detweede maal een gastronomisch 7 gangen diner van de chef aan via Groupon. Voor € 99,- kan je met tweepersonen dineren. Mijn Keuken is het 13e restaurant dat een herhalingsdeal aangaat met het onlinemarketingbedrijf.

“Zodra een restaurant met ons in zee gaat, bieden wij technische tools waarmee de ondernemer directinzicht heeft in het aantal verkochte couverts, wat klanten van het eten en de service vonden en of zij hetrestaurant zouden aanbevelen bij vrienden. Dit helpt restaurateurs om eventueel bij te sturen mocht datnodig zijn,” geeft Jan Willem Kaasschieter, managing director van Groupon Nederland aan. “Ook biedenwe inzicht in hoe het nieuwe publiek eruit ziet. Met andere woorden, of zij bijvoorbeeld uit de regio komenen in welke leeftijdscategorie zij zich bevinden.”
Bron: FoodClicks

AlltheDeals.nl

About The Author