All The Deals

Landelijke Deals aanbieding:

All you can taste bij Ron Gastrobar Oriental: dim sum-lunch (vanaf 2 pers.) in hartje Amsterdam

All you can taste bij Ron Gastrobar Oriental: dim sum-lunch (vanaf 2 pers.) in hartje Amsterdam

Eet uitgebreid gestoomde hapjes (dim sum) gevuld met allerlei lekkers en drink thee tijdens deze lunch, om de hoek bij het Leidseplein.

Kies uit twee opties • € 49,99 voor een all you can taste “Yum Cha” voor 2 pers.

 • € 99,99 voor een all you can taste “Yum Cha” voor 4 pers.Yum Cha betekent letterlijk “kiezen voor dim sum” en laat dat nou precies zijn wat je gaat doen gedurende deze lunch bij Ron Gastrobar Oriental. Yum Cha is namelijk een combinatie van een Chinese High Tea met het eten van dim sum: gestoomde deeghapjes gevuld met groente, vlees, vis en andere spannende ingrediënten. Chinezen houden over het algemeen niet van al te zwaar tafelen met vette gerechten midden op de dag, vandaar dat de dim sums gestoomd worden zodat het een lichte lunch blijft.Tussen 12.00 en 13.30 uur mag je - op reservering - binnenkomen voor de Yum Cha lunch. Alle gerechten kunnen per stuk besteld worden, zodat je smaakpapillen lekker aan het werk worden gezet. Voor een goed gevulde lunch wordt aangeraden om zo’n 8 tot 12 gerechten per persoon te kiezen. Blaauw kennende zullen die gerechten een lust voor het oog zijn, en zullen ze ongetwijfeld heerlijk smaken. Je mag per persoon elk gerecht één keer bestellen. Welke gerechten dat zijn vind je op de menukaart.

  Geldigheid: vanaf 3 april t/m 31 augustus 2017 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en 9 april 2017). Aankomst tussen 12.00 en 13.30 uur, de keuken sluit om 14.30 uur.

  Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.

  Reserveren: verplicht online via http://www.rongastrobaroriental.nl/ o.v.v. Groupon.

  Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Ron gaat zorgvuldig om met de producten die hij gebruikt voor zijn gerechten. Overmatige bestellingen zullen in rekening worden gebracht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

€0

Aanbieding verlopen

 • Oude Prijs

  €0

 • Aanbieding

  100%

 • Korting

  €0

Deal Aanbieder:

Dagaanbieding website

Groupon

Groupon heeft het fenomeen dagaanbieding groot gemaakt. Iedere dag biedt Groupon unieke aanbiedingen en deals aan op het gebied van vakantie, reizen en hotels, wellness, beauty, restaurants, sport, diensten en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Na Groupon zijn veel andere dagaanbieding websites ontstaan maar Groupon is nog steeds nummer 1.

Additionele aanbieding info


Kerkstraat 23