All The Deals

Landelijke Deals aanbieding:

Driegangenmenu à la carte 2 of 4 personen bij Los Argentinos

Driegangenmenu à la carte 2 of 4 personen bij Los Argentinos

Kies zelf een voor-, hoofd- en nagerecht van de kaart; keuze uit o.a. gamba’s en uiteraard Argentijnse steaks (225 gram).


 Argentijnen staan bekend om hun passie voor eten, muziek en Nederlandse royalty. Dineer koninklijk met een driegangenmenu à la carte bij Los Argentinos.Kies uit 4 opties
 • € 39,99 voor een driegangenmenu voor 2 personen (waarde € 89)

 • € 59,99 voor een driegangenmenu voor 3 personen (waarde € 133,50)

 • € 74,99 voor een driegangenmenu voor 4 personen (waarde € 178)

 • € 109,99 voor een driegangenmenu voor 6 personen (waarde € 267)Je kiest zelf een voor-, hoofd en nagerecht uit van de kaart. Je mag daarbij elke steak van 225 gram kiezen of uit de speciale gerechten op de kaart (met uitzondering van de Lomo y Langostin en de Parillada Los Argentinos). Is 225 gram voor jou slechts een vulling voor je holle kies, dan kan je tegen bijbetaling ook upgraden naar het zwaardere werk.

  Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en 1 t/m 16 januari 2016).
  Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
  Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
  Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
  Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Alleen geldig voor steaks van 225 gram, voor zwaardere steaks betaal je het prijsverschil tussen de steak van 225 gram en de gekozen steak. Niet geldig voor de Lomo y Langostin of Parillada Los Argentinos. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

€0

Aanbieding verlopen

 • Oude Prijs

  €0

 • Aanbieding

  100%

 • Korting

  €0

Deal Aanbieder:

Dagaanbieding website

Groupon

Groupon heeft het fenomeen dagaanbieding groot gemaakt. Iedere dag biedt Groupon unieke aanbiedingen en deals aan op het gebied van vakantie, reizen en hotels, wellness, beauty, restaurants, sport, diensten en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Na Groupon zijn veel andere dagaanbieding websites ontstaan maar Groupon is nog steeds nummer 1.

Additionele aanbieding info


Leidsekruisstraat 7-9