All The Deals

Landelijke Deals aanbieding:

High Tea voor 2 tot 6 personen bij Toastable Nieuwendijk

High Tea voor 2 tot 6 personen bij Toastable Nieuwendijk

High tea in een gezellig tentje op de levendige Nieuwendijk in het centrum van Amsterdam met o.a. een brownie, carrotcake en cheesecake.
Beschikbaarheid


ReserverenKies uit 3 opties • € 19,99 voor een High Tea voor 2 personen bij Toastable (waarde € 35)

 • € 37,99 voor een High Tea voor 4 personen bij Toastable (waarde € 70)

 • € 54,99 voor een High Tea voor 6 personen bij Toastable (waarde € 105)Doordeweeks kan je aanschuiven voor de High Tea tussen 12.00 uur en 16.00 uur nadat je gekozen hebt voor een tijdslot (kies uit: 12.00/13.00/14.00 uur). Op zaterdag en zondag schuif je aan tussen 13.00 uur en 17.00 uur nadat je gekozen hebt voor een tijdslot (kies uit: 13.00 of 15.00 uur). De High Tea bestaat uit: een verse pot thee met keuze uit 5 smaken (ook verse munt). Geen High Tea zonder wat zoetigheid: geniet daarom van brownies, carrotcake, cheesecake, scones en een bijzondere dubbelbelegde tosti.

  Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.

  Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.

  Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.

  Meer info: let op: beperkte beschikbaarheid in het weekend. Neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor de Toastable-vestiging Nieuwendijk. De taarten en tosti's bevatten gluten, hierop zijn geen uitzonderingen te maken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

€0

Koop korting aanbieding

 • Oude Prijs

  €0

 • Aanbieding

  100%

 • Korting

  €0

Deal Aanbieder:

Dagaanbieding website

Groupon

Groupon heeft het fenomeen dagaanbieding groot gemaakt. Iedere dag biedt Groupon unieke aanbiedingen en deals aan op het gebied van vakantie, reizen en hotels, wellness, beauty, restaurants, sport, diensten en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Na Groupon zijn veel andere dagaanbieding websites ontstaan maar Groupon is nog steeds nummer 1.

Additionele aanbieding info


Nieuwendijk 6