All The Deals

Landelijke Deals aanbieding:

Jordaan: onbeperkt tapas met dessert vanaf 2 pers. bij A la plancha

Jordaan: onbeperkt tapas met dessert vanaf 2 pers. bij A la plancha

Genieten van zo veel Spaanse tapas als je op kan; het aanbod verschilt per dag, maar denk aan bijv. patatas bravas, manchego en chorizo.

100xNieuw-badge   In 2016 presenteerde Groupon met trots 100 bijzondere deals zoals op deze pagina: 100 deals met restaurants in Amsterdam die nog niet eerder op onze site te zien waren. 100 nieuwe kansen dus om nóg meer te proeven van de hoofdstad.
Net als Pokémon zijn tapas leuk om naar te kijken, brengen ze mensen bij elkaar en zijn ze vaak het doelwit van hongerige jagers. “Gotta Catch ‘Em All” tijdens een avondje onbeperkt tapas bij A la plancha.Kies uit 3 opties
 • € 27,50 voor onbeperkt tapas inclusief dessert voor 2 personen

 • € 54,50 voor onbeperkt tapas inclusief dessert voor 4 personen

 • € 81,50 voor onbeperkt tapas inclusief dessert voor 6 personenHet concept is simpel: genieten van zoveel tapas als je op kan. Hierbij heb je de keus uit een selectie van Spaanse klassiekers die op de bar wordt uitgestald. Het aanbod verschilt per dag, maar denk aan patatas bravas, manchego, calamares, boquerones en vinegre, albondigas en chorizo. Kijk hier voor een greep uit het menu. Dat wordt onbezorgd smullen op z’n Spaans.

  Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. 23 juli t/m 17 augustus 2017.

  Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.

  Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.

  Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.

  Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

  Meer info: exclusief drankjes. Je kan pas nieuwe tapas bestellen, als je vorige bestelling op is. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

€0

Koop korting aanbieding

 • Oude Prijs

  €0

 • Aanbieding

  100%

 • Korting

  €0

Deal Aanbieder:

Dagaanbieding website

Groupon

Groupon heeft het fenomeen dagaanbieding groot gemaakt. Iedere dag biedt Groupon unieke aanbiedingen en deals aan op het gebied van vakantie, reizen en hotels, wellness, beauty, restaurants, sport, diensten en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Na Groupon zijn veel andere dagaanbieding websites ontstaan maar Groupon is nog steeds nummer 1.

Additionele aanbieding info


1e Looierdwarsstraat 15