All The Deals

Landelijke Deals aanbieding:

Liften zonder snijden: Thermage CPT-behandelingen voor verschillende lichaamsdelen bij Perfect You Skin Clinic

Liften zonder snijden: Thermage CPT-behandelingen voor verschillende lichaamsdelen bij Perfect You Skin Clinic

Pak je slappe huid aan en laat ‘m stevig en radiant maken met de unieke Thermage CPT, o.a bekend van Oprah en Gwyneth Paltrow

Radio 3 bestond nog niet, maar ieder had zijn eigen stem. En uiteraard een eigen huidtype. Wanneer je op de goede koers vaart en inmiddels de juiste frequentie hebt bereikt, hoef je alleen nog maar de tand des tijds te verslaan door middel van één unieke Thermage CPT-behandeling die de nieuwe collageen aanmaak stimuleert om te zorgen voor een stevige huid.Kies uit 10 opties
 • € 399 voor Thermage CPT-behandeling handen (waarde € 1.500)

 • € 399 voor Thermage CPT-behandeling knieën (waarde € 1.500)

 • € 399 voor Thermage CPT-behandeling oogleden (waarde € 1.500)

 • € 449 voor Thermage CPT-behandeling voorhoofd (waarde € 1.600)

 • € 499 voor Thermage CPT-behandeling decolleté (waarde € 1.700)

 • € 499 voor Thermage CPT-behandeling armen (waarde € 1.700)

 • € 599 voor Thermage CPT-behandeling gezicht (waarde € 2.100)

 • € 699 voor Thermage CPT-behandeling billen (waarde € 2.500)

 • € 799 voor Thermage CPT-behandeling bovenbenen (waarde € 3.000)

 • € 799 voor Thermage CPT-behandeling buik (waarde € 3.000)In totaal word je gemiddeld 1 tot 2 uur, afhankelijk van de zone, behandeld met het Thermacool Systeem. Deze nieuwe en unieke Thermage CPT-behandeling wordt uitgevoerd met het Thermacool Systeem. Door middel van een gecontroleerde hoeveelheid radiofrequente energie en de warmte van de Thermatip wordt de natuurlijke collageen in de huid en het onderliggende weefsel verwarmd. Deze diepe, gelijkmatige verwarming wordt ingezet om de huid strakker en steviger te maken. Ook kan er door de behandeling nieuw collageen worden geproduceerd dat zorgt voor een jonger ogende huid. Het blijvende resultaat is afhankelijk van jouw leefgewoonten zoals roken, zongedrag en voedingspatroon. Het effect van de Thermage CPT behandeling kan 2 tot 5 jaar te zien zijn.De behandeling is ontwikkeld voor mensen met een slappe huid bij de hals, knieën en handen. Ook mensen met hangende oogleden en een minder strak voorhoofd kunnen baat hebben bij deze eenmalige Thermage CPT-behandeling. In diverse media is hierover geschreven - ben je nieuwsgierig naar de resultaten? Klik dan hier. Ook de Amerikaanse wereldster Oprah Winfrey heeft hier aandacht aan besteed. En Gwyneth Paltrow is zelf fan van de behandeling.

  Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
  Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
  Reserveren: minimaal 1 week van tevoren verplicht telefonisch op 085 401 3586, o.v.v. Groupon.
  Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
  Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

€0

Aanbieding verlopen

 • Oude Prijs

  €0

 • Aanbieding

  100%

 • Korting

  €0

Deal Aanbieder:

Dagaanbieding website

Groupon

Groupon heeft het fenomeen dagaanbieding groot gemaakt. Iedere dag biedt Groupon unieke aanbiedingen en deals aan op het gebied van vakantie, reizen en hotels, wellness, beauty, restaurants, sport, diensten en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Na Groupon zijn veel andere dagaanbieding websites ontstaan maar Groupon is nog steeds nummer 1.

Additionele aanbieding info


Hoogte Kadijk 38h

Vergelijkbare Aanbiedingen