All The Deals

Landelijke Deals aanbieding:

Nationale en internationale celebrities spotten in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds Amsterdam

Nationale en internationale celebrities spotten in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds Amsterdam

Ontmoet je idolen en superhelden in hun wassen glorie in één van de bekendste en leukste attracties in het Amsterdamse stadscentrum.

Het spotten van een beroemdheid is ongeveer net zo zeldzaam als het zien van een vallende ster, helemaal wanneer die twee samenkomen en je de celebrity ziet struikelen over zijn losse veters. Beleef het stralende universum van Madame Tussauds in Amsterdam.Kies uit twee opties • € 9 voor een entreeticket voor 1 kind (5 t/m 15 jaar) (waarde € 15,50)

 • € 12 voor een entreeticket voor 1 volwassene (16 jaar +) (waarde € 19,50)Maak je klaar voor één van de leukste en meest interactieve attracties in het hart van Amsterdam. In de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds beleef je verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met je idolen van vroeger en nu in de wereldberoemde expositie met wassen beelden van topzangers, filmsterren, kunstenaars, voetballers en vele andere celebrities.Aan de ingang word je al verwelkomd door oud-president Barack Obama, even later poseer je voor een koninklijke foto met koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Zing mee on stage met Lady Gaga of Michael Jackson. Voel aan de sexy sixpack van Justin Bieber en ga een potje voetballen bij Messi of Rafael van der Vaart. Kijk in hun kluisjes om hun bijgeloof te ontdekken. Artistieke geesten ontmoeten ook hun grote voorbeelden: Picasso, Van Gogh, Dalí, Herman Brood en Rembrandt.Let op: Op woensdag 28 juni sluit Madame Tussauds Amsterdam om 15.00 uur (de kassa sluit om 14.00 uur). De attractie sluit eerder vanwege de onthulling van het beeld van Guus Meeuwis.

  Geldigheid: geldig als entreeticket voor Madame Tussauds Amsterdam vanaf moment van aankoop t/m 31 oktober 2017 op alle dagen van de week. Op 11 september 2017 sluit Madame Tussauds Amsterdam om 17.00 uur (je kan wel tot 18.00 uur binnen blijven).

  Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.

  Tickets: je groupon is je entreebewijs.

  Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.

  Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. De optie voor een kind is geldig van 5 t/m 15 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

€0

Aanbieding verlopen

 • Oude Prijs

  €0

 • Aanbieding

  100%

 • Korting

  €0

Deal Aanbieder:

Dagaanbieding website

Groupon

Groupon heeft het fenomeen dagaanbieding groot gemaakt. Iedere dag biedt Groupon unieke aanbiedingen en deals aan op het gebied van vakantie, reizen en hotels, wellness, beauty, restaurants, sport, diensten en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Na Groupon zijn veel andere dagaanbieding websites ontstaan maar Groupon is nog steeds nummer 1.

Additionele aanbieding info


Dam 20