All The Deals

Landelijke Deals aanbieding:

Tickets voor The Amsterdam Dungeon voor kinderen en volwassenen

Tickets voor The Amsterdam Dungeon voor kinderen en volwassenen

In The Amsterdam Dungeon kom je in 11 shows oog in oog te staan met gruwelijkheden die je de stuipen op het lijf zullen jagen.

Kies uit twee opties • € 8 voor een entreeticket voor 1 kind (5 t/m 15 jaar) (waarde € 18)

 • € 12 voor een entreeticket voor 1 volwassene (16+) (waarde € 22)Samen met maximaal 29 andere ketters betreed je de de ‘kerker’ op het Amsterdamse Rokin - 5 minuten lopen vanaf de Dam en NS-station Amsterdam Centraal. De tour duurt ongeveer 80 minuten. Op vrijdag en zaterdag betaal je na 16.00 uur een toeslag van € 3 p.p. en krijg je een consumptie aan de bar en een extra show.

  Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor The Amsterdam Dungeon vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2017 op alle dagen van de week. Op 11 september 2017 sluit The Amsterdam Dungeon om 17.00 uur (je kan wel tot 18.00 uur binnen blijven).

  Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.

  Tickets: je groupon is je entreebewijs.

  Meer info: op vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 uur geldt een toeslag van € 3, hiervoor krijg je een extra show en een consumptie. Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen. The Amsterdam Dungeon hanteert een adviesleeftijd van 10 jaar en ouder. Kinderen van 12 jaar en jonger moeten onder begeleiding van een volwassene (16 jaar of ouder) zijn. Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon duurt ongeveer 80 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

€0

Koop korting aanbieding

 • Oude Prijs

  €0

 • Aanbieding

  100%

 • Korting

  €0

Deal Aanbieder:

Dagaanbieding website

Groupon

Groupon heeft het fenomeen dagaanbieding groot gemaakt. Iedere dag biedt Groupon unieke aanbiedingen en deals aan op het gebied van vakantie, reizen en hotels, wellness, beauty, restaurants, sport, diensten en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Na Groupon zijn veel andere dagaanbieding websites ontstaan maar Groupon is nog steeds nummer 1.

Additionele aanbieding info


Rokin 78