All The Deals

Landelijke Deals aanbieding:

Tweegangenlunch van Andrès Delpeut incl. koffie/thee en mignardises voor 2-6 pers. bij Michelinster-restaurant Bridges

Tweegangenlunch van Andrès Delpeut incl. koffie/thee en mignardises voor 2-6 pers. bij Michelinster-restaurant Bridges

Bridges-chef Andrès Delpeut selecteert een lunch van 2 gangen van zijn menu met een kop koffie of thee met zoete mignardises toe.
Beschikbaarheid


ReserverenWanneer je een Michelin-chef zijn gang laat gaan, krijg je zelden een gangbare maaltijd en komen de uitnodigende geuren je op de gang al tegemoet. Ga voor een gastronomisch 2-gangenlunch incl. koffie/thee en mignardises bij Restaurant Bridges.Kies uit 4 opties • € 44,99 voor 2-gangenlunch incl. koffie/thee en mignardises voor 2 personen

 • € 67,99 voor 2-gangenlunch incl. koffie/thee en mignardises voor 3 personen

 • € 89,99 voor 2-gangenlunch incl. koffie/thee en mignardises voor 4 personen

 • € 134,99 voor 2-gangenlunch incl. koffie/thee en mignardises voor 6 personenBij Bridges geniet je van uiteenlopende smaaksensaties, waarin vis de boventoon voert. Chef Andrès Delpeut weet de smaken van verse vis op een bijzondere manier te vangen, waardoor de gerechten in dit restaurant keer op keer hun verdiende Michelinster eer aan doen. Deze vis wordt bereid aan de hand van klassieke receptuur met internationale invloeden. De chef selecteert een voorgerecht en een hoofdgerecht van zijn lunchmenu. Het menu wisselt dagelijks en is dus altijd een verrassing. Afsluitend krijg je een kop koffie of thee, vergezeld door zoete mignardises.

  Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag. Aanvangstijd tussen 12.30 en 14.30 uur.

  Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.

  Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.

  Reserveren: minimaal 6 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.


  Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

  Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

€0

Koop korting aanbieding

 • Oude Prijs

  €0

 • Aanbieding

  100%

 • Korting

  €0

Deal Aanbieder:

Dagaanbieding website

Groupon

Groupon heeft het fenomeen dagaanbieding groot gemaakt. Iedere dag biedt Groupon unieke aanbiedingen en deals aan op het gebied van vakantie, reizen en hotels, wellness, beauty, restaurants, sport, diensten en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Na Groupon zijn veel andere dagaanbieding websites ontstaan maar Groupon is nog steeds nummer 1.

Additionele aanbieding info


Oudezijds Voorburgwal 197