All The Deals

Landelijke Deals aanbieding:

Vampire Treatment bij Kliniek AVICHI op de Herengracht Amsterdam

Vampire Treatment bij Kliniek AVICHI op de Herengracht Amsterdam

Pas deze huidbehandeling toe op een zone naar keuze, te weten het gezicht, decolleté of handen.

Kies uit de volgende opties • € 224 voor 1 Platelet Rich Plasma-behandeling voor een zone naar keuze

 • € 419 voor 2 Platelet Rich Plasma-behandelingen voor een zone naar keuze

 • € 599 voor 3 Platelet Rich Plasma-behandelingen voor een zone naar keuzeBij de Platelet Rich Plasma-behandeling wordt er bloed afgenomen van de cliënt en verwerkt in een speciale machine. Vervolgens wordt ditzelfde bloed weer geïnjecteerd bij de cliënt waardoor de bloedcirculatie wederom op gang komt. Deze behandeling is ontwikkeld om bij te dragen aan een frissere en jonger uitziende huid.Hoe gaat het in zijn werk?Tijdens het eerste telefonische consult bespreek je samen met een cosmetisch arts uitgebreid de mogelijkheden en jouw wensen. Ook wordt vooraf gekeken of je lichamelijk in aanmerking komt voor de behandeling. De behandeling die op een tijdstip naar keuze plaatsvindt duurt in totaal ongeveer 25 minuten. Na afloop kan je weer naar huis om je normale dagelijkse bezigheden te hervatten.Kliniek AVICHI


Mensen mooi oud laten worden en ze er natuurlijk uit laten zien, dat is de missie van Kliniek AVICHI. De kliniek is specialist op het gebied van “facial and body contouring” en werkt met behandeltechnieken van over de hele wereld. Je kan er onder meer terecht voor botuline toxine, Radiesse, Juvéderm, Lipofilling en PRP. Je vindt Kliniek AVICHI in hartje Amsterdam op de Herengracht.

  Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
  Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
  Reserveren: verplicht telefonisch op 0681 390 127, o.v.v. Groupon.
  Meer info: minimum leeftijd 18 jaar. Wanneer bij het consult blijkt dat er medische redenen zijn waardoor de behandeling niet plaats kan vinden, krijg je je geld terug. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

€0

Aanbieding verlopen

 • Oude Prijs

  €0

 • Aanbieding

  100%

 • Korting

  €0

Deal Aanbieder:

Dagaanbieding website

Groupon

Groupon heeft het fenomeen dagaanbieding groot gemaakt. Iedere dag biedt Groupon unieke aanbiedingen en deals aan op het gebied van vakantie, reizen en hotels, wellness, beauty, restaurants, sport, diensten en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Na Groupon zijn veel andere dagaanbieding websites ontstaan maar Groupon is nog steeds nummer 1.

Additionele aanbieding info


Herengracht 458