All The Deals

Landelijke Deals aanbieding:

Vijzelstraat: drie gangen Italiaans à la carte bij Restaurant Al Bacaro - Osteria Italiana

Vijzelstraat: drie gangen Italiaans à la carte bij Restaurant Al Bacaro - Osteria Italiana

Geniet samen van authentieke, onalledaagse Italiaanse om de hoek bij de Amsterdamse grachtengordel.

100xNieuw-badge   In 2016 presenteerde Groupon met trots 100 bijzondere deals zoals op deze pagina: 100 deals met restaurants in Amsterdam die nog niet eerder op onze site te zien waren. 100 nieuwe kansen dus om nóg meer te proeven van de hoofdstad.
Kies uit twee opties
 • € 39,99 voor driegangenmenu à la carte voor 2 personen (waarde € 82)

 • € 79,99 voor driegangenmenu à la carte voor 4 personen (waarde € 164)Kies in de Amsterdamse Vijzelstraat een voor-, hoofd- en nagerecht vrij van de inspirerende kaart. Proef bijvoorbeeld vooraf Sardientjes in Zoetzuur & Crème van Stokvis of een Selectie van mozzarella of een Tuinbonenpuree & Cichorei. Ontdek als hoofdgerecht bijvoorbeeld Gesneden, gegrilde ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas of Lamsvlees met tijm, rechtstreeks van Eco Fields. En sluit je Al Bacaro-avond af met bijvoorbeeld een Selectie Kaas van kleinschalige en ambachtelijke productie of een Chocolade souffle met vanille-ijs of Ricotta-crème geserveerd met Italiaanse zelfgemaakte Croccante.

  Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
  Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
  Reserveren: minimaal 6 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
  Annuleren: minimaal 6 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
  Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

€0

Koop korting aanbieding

 • Oude Prijs

  €0

 • Aanbieding

  100%

 • Korting

  €0

Deal Aanbieder:

Dagaanbieding website

Groupon

Groupon heeft het fenomeen dagaanbieding groot gemaakt. Iedere dag biedt Groupon unieke aanbiedingen en deals aan op het gebied van vakantie, reizen en hotels, wellness, beauty, restaurants, sport, diensten en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Na Groupon zijn veel andere dagaanbieding websites ontstaan maar Groupon is nog steeds nummer 1.

Additionele aanbieding info


Vijzelstraat 97