All The Deals
Hoe Werkt Het?

Stap 1: Registratie

Registreren voor de dagelijkse aanbiedingen email kan via de button rechts bovenaan op AlltheDeals.nl. Tijdens het registratie proces kun je direct aangeven in welke categorieën deals je wilt ontvangen. Ben je bijvoorbeeld alleen geïnteresseerd in Vakanties & Reizen dan vink je deze categorie aan en krijg je alleen de aanbiedingen in deze categorie te zien!

Op de site kun je natuurlijk ook zoeken op bijvoorbeeld Restaurant aanbiedingen Maastricht, handig als je een weekendje weg gaat!

Je kunt je persoonlijke aanbieding voorkeuren altijd veranderen bij je accountinstellingen onder Mijn Gegevens.

Stap 2: Bekijk je dagelijkse email van AlltheDeals.nl voor aantrekkelijke aanbiedingen.

AlltheDeals.nl verzamelt dagelijks alle aanbiedingen en kortingen van meer dan 70 sites en deelt deze per stad en categorie in zodat jij gemakkelijk kan vinden wat je zoekt. De meeste aanbieders van dagelijkse deals werken samen met AlltheDeals zoals Groupon, Goldendeals, IDiva, IBood, Groupdeal en nog veel meer.

Bij je inschrijving kun je aangegeven voor welke stad, welke deal categorieën, hoe vaak en wanneer je een mail van ons wilt ontvangen. Deze is dus helemaal aangepast aan jouw wensen!

Stap 3: Kies en koop jouw gekozen aanbieding!

Wil je gebruik maken van een aanbieding of kortingsactie? Klik dan op de button Koop! Als je op Koop! klikt, word je doorgestuurd naar de deal website die jouw aanbieding verkoopt.

Let op: Wij verkopen zelf geen aanbiedingen of kortings coupons maar helpen jou alleen met het vinden hiervan, om je aankoop te kunnen voltooien zal je de instructies van de deal aanbieder moeten volgen.

Onze missie is om jou te helpen tijd en geld te besparen door het verzamelen van alleen die aanbiedingen die voor jou interessant zijn! 

Tips:

- Schakel je pop-up blocker uit indien je na het klikken op Koop! niet naar de Dealsite door wordt verwezen (Always allow pop-ups from allthedeals.nl)

- Voeg email support toe aan je Safe Senders lijst of Adresboek om te zorgen dat onze mail altijd goed aankomt.